dijous, 31 de març del 2016

19/03/2016 Estada a Barcelona



El Port de Barcelona acull per primera vegada Escala a Barcelona, Festa de la Cultura Marítima per donar a conèixer i promoure la nostra cultura i patrimoni marítims.



Durant el matí vam visitar el muesu Marítim i la exposició 7 vaixells, 7 històries on vam poder veure exposats alguns dels models de vaixell més destacats del Museu, des de navilis fins a portacontenidors, així com objectes diversos del fons del Museu, com ara atles i cartes nàutiques, instruments de navegació, canons, elements per facilitar l’estiba de les mercaderies, gravats, exvots, armes, documents, etc.

Al Port hi havia, un gran nombre d’embarcacions tradicionals catalanes i grans velers que feien estada a Barcelona, i molts d'ells els vam poder visitar.

A més, hi havia estands amb presència d'entitats ciutadanes, programació de tallers i activitats relacionades amb la cultura marítima, gastronomia, actuacions, etc, els mes petits van ver la seva
embarcació de suro, i van poder enxovar.

Escala a Barcelona es tanca amb la sortida de les embarcacions participants rumb a Seta, recuperant així una ruta històrica, la del comerç de cítrics entre les costes del llevant de la península Ibèrica o les Illes Balears i el sud de França.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada